Selecteer een pagina

HI YOU!

#let’s meet!

& make magic

Hi! Ik ben Daphne Maneschijn en ik ben een creatieve doordenker, een opschudder en een mooimaker. Heb je een toffe opdracht of juist een hele vervelende die je liever uitbesteedt? Laten we dan samen kijken of we chocolade kunnen maken to have the best of both worlds.

Aan de slag met je identiteit, logo, positionering, content of creatie? Lees dan snel verder.

MANIFEST

Ik geloof dat het vormgeven van de toekomst van jouw business mogelijk is en daarom heb ik 5 beloftes voor je:

1. Ik zal altijd een weg vinden of er een maken om het meest innovatieve concept te ontwikkelen en te begeleiden om je bedrijf te boosten.

2. Het concept dat ik oplever zal altijd weerspiegelen wie jij bent & wie jouw bedrijf en zich hier uniek en met pit mee profileren. Want communicatie is emotie, het moet de doelgroep raken en het juiste effect hebben.

3. Creativiteit is serious business. Het resultaat, de kwaliteit én de juiste doses humor telt.

4. Ik ben eerlijk en direct. Je zal hierdoor niet altijd het advies krijgen dat je wilt horen, maar wel wat je nodig hebt. Geen kleine lettertjes, wel het beste resultaat.

5. Ik zit vol energie en dit zul je ook altijd terug zien in wat ik oplever. Een spannende merkactivatie, storytelling copy met een prikkelend randje of een jaloersmakende visuele doorvertaling.

 “WORK YOUR PASSION”

WAARDECREATIE

In deze huidige tijdsgeest wil je natuurlijk uitblinken, een doelgroep die loyaal is en dat er veel behoefte is naar jouw merk. Ik help je graag met je toevoegde waarde ontwikkelen door middel van een merkactivatie, een stukje branding of een nieuwe strategie.  Dit kan ik alleen maar doen door de juiste weg met jou te bewandelen. Wat heb jij nodig?

Zin in een future-proof samenwerking?

Vul dan even onderstaand formulier in of stuur een DM op social. 

Ik wil graag: