Selecteer een pagina

PORTFOLIO

bold – the lifestyle widget

De mentaliteitsgroep gaf in het onderzoek aan zelf al veel te plannen en dit zo wel op papier als online te doen om aan alles in het leven toe te kunnen komen. Alleen hebben ze hierbij geen inzicht in de balans tussen work en life. De widget BOLD die te implementeren is in de Google Calendar applicatie prikkelt de mentaliteitsgroep om op een zelfverzekerde manier deze balans te vinden! BOLD geeft handvaten op het gebied van routine en coacht je door de weken heen op een niet pushende manier. Daarbij geeft ze onder andere rewards, leert ze je doelen stellen en geeft ze suggesties over evenementen in de buurt. BOLD draagt hiermee de waarden (h)erkenning, kennis en innovatie uit en bevredigd hiermee de mentaliteitsgroep in hun welzijn.

De naam BOLD staat in het Engels voor ‘een vaardigheid die laat zien dat je bereidt bent om op een moedige en zelfverzekerde manier risico’s te nemen’. In dit concept is BOLD de vaardigheid: een kalender widget die geïmplementeerd kan worden in de huidige Google Calendar applicatie die je helpt risico’s te nemen, doelen te behalen en zorgt voor een betere work-life balance.

BOLD is:
1. Een personal assistant op een persoonlijke manier;
2. Pushend in an inspirational way;
3. Betrouwbaar zonder de privacy te schenden;
4. Eenvoudig te bedienen en zorgt voor focus en aandacht voor een betere work-life balance; 
5. Geeft reminders zonder je afhankelijk te maken van je telefoon.

BOLD zal eerst komen met een trial version en zal vervolgens een betaalde widget worden wanneer je verder gebruik wilt maken van haar functies.

Neem voor meer informatie contact met mij op, want ik wil heel graag deze widget daadwerkelijk realiseren!

Concept- en propositie ontwikkeling 

Jaar 2018
Opdrachtgever Fontys, SLUIK. loyalty engineering